marți, 7 mai 2013

Minunatele calatorii psihadelice ale Cavalerilor in Tara Vamii

Amu' cica au fost odata trei bravi Cavaleri, L, S si D care si-au parasit castelele din ale lor trei vaste tinuturi cu intentia de a cutreiara cele sapte mari si sapte tari. Mai precis, Campia Romana, Dunarea si Podisul Dobrogei, nu ma intrebati subdiviziuni ca nu degeaba am eu 6 la geografie.
Dar cei trei Cavaleri duceau lipsa de mijloacele necesare pentru a-si duce la bun sfarsit acest scop. Din fericire, le-a venit in ajutor Omul Plajei cu armasarul sau cel magic cu numele de Tico, insotit de a lui Alex. Asa se face ca in zorii zilei de 1 se scoboara magicul armasar cel albastru cu coama roz din cer (mai exact, dinspre Soseaua Mihai Bravu) ca sa-i adune si pe Cavaleri, si pornesc la drum.

In drumul lor insa au intlanit felurite creaturi fabuloase care i-au ajutat sa-si continue calatoria.
Primul prieten magic a fost Froggy Frog, care le-a oferit apa Cavalerilor insetati.

















Ajunsi pe minunatul taram al Vamii, Cavalerii s-au indreptat cu pasi repezi spre mare, dornici sa o exploreze. Acolo l-au intalnit pe al doilea prieten magic, pe Crabby Crab, care le-a destainuit secrete numai de el stiute din crapaturile pietrelor de sub mare.

















 In calatoria lor, Cavalerii au gasit un castel de mult uitat si parasit, ascuns de verdeata care crescuse peste el:




Din fericire, natura a ascuns partial si diverse gunoaie lasate de capcaunii care trecusera inainte pe aici:




Si au descoperit de asemenea si o usa secreta, napadita de verdeata:
 



Acoperisul castelului-bunker cu vedere la mare:


















Si copacul magic cu florile datatoare de energie:



 Si iata si ultimul prieten magic, Centi Centipede, care la randul sau si-a impartasit intelepciunea cu bravii exploratori:

Si asa calatoria tinerilor Cavaleri se apropie de sfarsit, intorcandu-se plini de comori nepretuite inapoi in meleagurile lor natale, calare pe magicul armasar albastru cu coama roz in vant.
Si-am incalecat pe-un Tico, si-am condus pana mai incolo, si-am incalecat pe-o roata si v-am spus povestea toata, si ma jur ca n-am baut si nici n-am fumat, si ca tot ce-am zis e adevarat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu